A gyerekek kedvence a kisvonat

Kapcsolat

Kedves Gyermekek és Szülők!

A koronavírussal kapcsolatos helyzetre való tekintettel mindannyiunk védelme érdekében, a rendelések időtartama alatt rendelőinkben (beleértve a várótermeket is) csak a gyermek és 1 fő szülőt tudunk fogadni. További kísérők csak a rendelőn kívül tartózkodhatnak. Köszönjük szíves megértésüket és kérjük a fenti szabály tiszteletben tartását!

III. kerület, Kolosy téri rendelő

1036 Budapest, Lajos utca 66. Buda Square Irodaház 'B' lépcsőház, V. emelet A főbejárat az Unicredit Bank és a bíróság bejárata között van.

I. kerület, Ostrom utcai rendelő - Széll Kálmán térnél

1015 Budapest, Ostrom utca 16. (8-as kapucsengő)
8.00-20.00

Megközelítés:

Villamos: 4, 6, 17, 56, 56A, 61, 59  (Széll Kálmán Tér)
Metró: piros M2 (Széll Kálmán Tér)

XIV. kerület, Bosnyák téri rendelő

1147 Budapest,  Csömöri út 18.
8.00-20.00

Megközelítés:

Villamos: 3, 62, 62A (Bosnyák Tér)
Busz: 7, 7E, 8, 8A, 107, 112, 133, 233 (Bosnyák Tér)
Troli: 82 (Thököly út, Nagy Lajos Király útja)

Érkezés

Megkérünk minden kedves Szülőt, hogy a szükséges adminisztráció miatt gyermekével érkezzenek 15 perccel korábban rendelőnkbe. A vizitekre hozza magával gyermeke TAJ számát, ami a receptíráshoz lehet szükséges, illetve Prima Medica Egészségkártyáját (ha már rendelkezik vele). A vizsgálat megkönnyítése érdekében kérjük, hozza magával gyermeke korábbi leleteit is! Együttműködésüket előre is köszönjük!

Tájékoztatjuk kerekesszékes Pácienseinket, hogy az Ostrom utcai épületnél az akadálymentesített bejutást rendelőinkbe kizárólag előzetes kérés alapján tudjuk biztosítani! Kérjük bejelentkezéskor jelezzék kollégáink számára, hogy megszervezhessük kényelmesebb közlekedésüket! Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Időpont lemondás

Amennyiben mégsem tudnak eljönni a megbeszélt időpontban, az idõpontot kérjük, hogy legkésőbb 24 órával az idõpontot megelõzõen mondják le! Kérjük, ne vegye el mások elől a helyet. Megértését köszönjük! Ellenkező esetben a vizitdíj 50%-át felszámítjuk a következő megjelenés alkalmával.

Egyéb információk

Örömünkre szolgál, hogy gyermeke betegségének kivizsgálására, gyógyítására a Gyermekgyógyászati Központot választotta. Gondoskodó orvosaink és segítő munkatársaink azon lesznek, hogy Ön és gyermeke elvárásait maximálisan teljesítsük. A pontos és zökkenőmentes betegellátás segítéséről előjegyzési rendszerünk gondoskodik. Az előjegyzett időpont vállalásával a Gyermekgyógyászati Központ biztosítja a kért szakorvosi kezelés elvégzését.

A gondos tervezés és a pontos előjegyzési gyakorlat betartása mellett is előfordulhat, hogy torlódás alakul ki egyes rendeléseknél. Ez adódhat a tervezettnél hosszabb időt igénylő betegellátásból, de nem ritka az előjegyzett időpontnál későbbi érkezésből származó csúszás sem, amelyet sajnos csak a következő beteg várakoztatásával tud a rendszer korrigálni. Ilyen esetben kérjük megértését. Amennyiben olyan helyzet alakul ki, amely az Ön és gyermeke számára kifogásolható, kérjük forduljon a recepcióhoz, ahol megfelelő tájékoztatást kap.

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásainkról személyes érdeklődés, szolgáltatásainkra bejelentkezés az egészségügyi törvényben (1997. évi CLIV. törvény) meghatározott egészségügyi ellátás része. Az Ön által az érdeklődés, illetve bejelentkezés során gyermekének megadott és elkért személyazonosító-, személyi- és egészségügyi adatainak általunk való kezeléséhez az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvény 12§ (2) bekezdése értelmében Ön hozzájárulását adja.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Gyermekgyógyászati Központ a Prima Medica Egészségközpontok (www.primamedica.hu) tagja, központi ügyfélszolgálatát a Prima Medica Ügyfélszolgálat látja el, így az Ön által bejelentkezéskor megadott adatokat a Prima Medica Ügyfélszolgálatot üzemeltető T&G Health Kft-nek, mint adatfeldolgozónak átadjuk a bejelentkezéssel, időpontegyeztetéssel kapcsolatos ügyek gördülékeny intézése, Önnel kapcsolattartás érdekében - személyes érdeklődésével, bejelentkezésével ezen átadáshoz Ön hozzájárulását adja.

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK