Laborvizsgálatok

Laborvizsgálatok

Utolsó módosítás:2023.07.04 14:20

A Gyermekgyógyászati Központ munkatársai azon dolgoznak, hogy gyermeke számára a vérvétel és az egyéb laborvizsgálatok (allergiatesztek, kilégzéses vizsgálatok) a lehető legkíméletesebben történjenek.

Vérvétel a legkíméletesebb módon

A vérvétel még a felnőttek számára is sokszor kellemetlen, a gyermekek többségének maga a mumus: fájdalmas, szorongással teli helyzet. Ha már kikerülni nem lehet, hozza ki belőle a legjobbat: válassza a Gyermekgyógyászati Központot, ahol az asszisztensek a lehető legbarátságosabbá varázsolják a laborvizsgálatot.

  •  A vérvétel fájdalommentességére törekszünk: a szúrás előtt érzéstelenítő krémmel minimalizáljuk a vérvétel kellemetlenségét – krém segítségével a bőr felszíni érzéstelenítését végezzük a szúrás előtt.
  • A vérvételt tapasztalt gyermekasszisztens végzi: a felnőttekénél jóval vékonyabb és érzékenyebb gyermekvénák speciális figyelmet, tudást és rutint igényelnek – munkatársaink többéves kórházi szakmai tapasztalattal rendelkeznek, kimondottan gyermekekre specializálva.
  • Nem kell sorban állniuk, várakozni: egyeztessen előre időpontot munkatársainkkal online, vagy telefonon.
  • Nincs szüksége beutalóra, hogy bármilyen laborvizsgálatot elvégezzünk.
  • A lgyermeke laborvizsgálatának eredményeit Prima Medica Egészségközpont Ügyfélkapujába töltik fel kollégáink, ezzel is elősegítve az Önök kényelmét.

A Gyermekgyógyászati Központ laborvizsgálatai 2 éves kortól érhetőek el!

Gyermekallergia vizsgálatai csomagok