Online bejelentkezés az myHealzz rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

Közel 30 évig dolgoztam a Szent László kórházban, ahonnét 2003-ban, orvosigazgató helyettesként jöttem el és lettem – pályázat útján – az Országos Gyermekegészségügyi Intézet főigazgatója. Tagja vagyok az Infektológiai Szakmai Kollégium mellett számos, a gyermekinfektológiát és a vakcinológiát érintő nemzetközi tudományos testületnek, társaságnak.

Végzettségemet tekintve tudományos fokozattal is rendelkező, habilitált csecsemő- és gyermekgyógyász, továbbá infektológus szakorvos vagyok. Fő érdeklődési területem az infektológiai oktatás mind graduális, mind posztgraduális szinten, továbbá a védőoltásokkal kapcsolatos tudományos és gyakorlati kérdések. Több, mint három évtizede foglalkozom védőoltási szaktanácsadással is ( minden keddi napon a Szent László kórházban rendelek jelenleg is).

Kapcsolódó cikkünk

Ezeket a védőoltásokat fontold meg ősszel gyermeked védelme érdekében

Ezeket a védőoltásokat fontold meg ősszel gyermeked védelme érdekében

Az őszi és téli időszakban a koronavírus, az influenza és az RSV egyszerre támadhat, ami az idős és krónikus betegek mellett a csecsemőkre is komoly kockázatot jelenthet. A védekezésben kiemelt szerepet kapnak a védőoltások is – hangsúlyozta Prof. Dr. Mészner Zsófia infektológus gyermekgyógyász, a Gyermekgyógyászati Központ ...

Kapcsolódó oldalak

Páciensek mondták

Kedvesség és türelem

Lakos doktor nagyon kedves és hihetetlenül alapos. Minden kisgyermekes szülőnek ajánlom!
Dr. Lakos Gábor
Dr. Lakos Gábor
csecsemő- és gyermekgyógyász, belgyógyász