Online bejelentkezés az myHealzz rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

  

Tanulmányai

1983-ban diplomáztam a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán.

Ezt követően a budapesti Szt. János Kórház Fül-Orr- Gége osztályán kezdtem meg szakorvosi tanulmányaimat. 1987-ben tettem fül-orr-gégész szakvizsgát kiváló eredménnyel. Szakorvosi tevékenységemet továbbra is a Szt. János Kórházban folytattam. Itt ismerkedtem meg a fonitriával és itt szereztem szakmai gyakorlatot a hangképzés zavarainak és kezelésének tudományából.Több helyen / Orsz. Gyógyint. Központ, Heim Pál Gyermek Kórház / végzett szakmai gyakorlat után 1992-ben szereztem szakképesítést foniátriából. Jelenleg is a Szt. János Kórház Fül-Orr-Gége Osztályán dolgozom adjuntusként.

Szakmai továbbképzései

Pályafutásom alatt több szakmai továbbképzésen vettem részt a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, a Debreceni és a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fül-Orr-Gége Klinikáján fülészeti, rhinológiai és allergológiai témakörökből is.

Kapcsolódó cikkünk

Nem ördögtől való dolog az orrszívás

Nem ördögtől való dolog az orrszívás

A közösségbe járó gyerekek az őszi-téli időszakban gyakran kapnak felső légúti fertőzéseket, amelyek orrdugulással és fokozott orrváladékozással járnak. Megfázásos panaszok esetén az időben elkezdett orrtisztítás elengedhetetlen. Dr. Holpert Valéria , a Gyermekgyógyászati Központ fül-orr-gégész, foniátere ...

Kapcsolódó oldalak

Páciensek mondták

Figyelmesség

Fül-orr-gégészetre vittem kislányomat fülgyulladás miatt, Holpert doktornőhöz. Nála kedvesebb, figyelmesebb orvost nem kivánhattam volna.
Dr. Holpert Valéria
Dr. Holpert Valéria
fül-orr-gégész, foniáter